Flammkuchen- ook wel tarte flambée genoemd- is een specialiteit uit de Frans/Duitse Elzas.
Aldaar al meer dan honderd jaar een begrip in bijna iedere horecagelegenheid. Nu dus ook bij Diggels verkrijgbaar !

Wat is een Flammkuchen?
Flinterdun pizzadeeg wordt besmeerd met creme fraiche en kan op diverse manieren worden belegd. Het wordt daarna afgebakken in een speciale Flammkuchen steenoven. De Flammkucken wordt in stukken gesneden en geserveerd op een plank
en kan dus met de hand worden gegeten.
Met andere woorden : dat moet u echt komen proeven! 

ONZE FLAMMKUCHEN:

  • Traditionele Flammkuchen
    €9.50
    Zure room & crème fraîche / tomaat / rode ui /kaas / gerookte spekjes
  • Vega Flammkuchen
    €9,00
    Zure room & crème fraîche / tomaat / rode ui /kaas / knoflook basilicum
  • Luxe Flammkuchen zalm
    €13,50
    Zure room & crème fraîche / tomaat / rode ui / kaas /zalm-snippers / kappertjes / honig-mosterd dressing
  • BBQ chicken Flammkuchen
    €12,50
    Zure room & crème fraîche / tomaat / rode ui / kaas /gerookte spekjes / kip stukjes / pepertjes / BBQ saus
  • Carpaccio Flammkuchen
    €15,50
    Zure room & crème fraîche / tomaat / rode ui / kaas /gerookte spekjes / runder carpaccio / verse rucola
    Parmezaan / basilicum-olie
  • Iberico Flammkuchen
    €14,50
    Zure room & crème fraîche / tomaat / rode ui / kaas / Iberico buikspek / hoisin