1e en 2e kerstdag geopend 

u kunt voor kerst uitsluitend telefonisch reserveren : 0180612130

Kerst A la Carte 4 gangen keuze menu 

€ 47,50 p.p.

Uitbreiding  van het 4 gangen menu naar 5 gangen  met een soep naar keuze    +  € 6,50 p.p.

 

Voorgerecht

Rode tonijn taco’s

Rode tonijn tartaar | limoen|soja  mini taco’s |wasabi-mayonaise

Runder Carpaccio

Dungesneden gemarineerde ossenhaas | Parmezaan | spekjes | pijnboompitten | pesto dressing

Tataki van  Herten filet

Dun gesneden hertenfilet | Teriyaki saus | bos ui | beukenzwammen |  Spaanse peper

Iberico buikspek       

Geroosterd Iberico buikspek | appelstroop | gerookt krokant buikspek  crème van zuurkool | gekaramelliseerde appel

Risotto bitterballen 

Mozzarella  |  basilicum cremeux | schuim van parmezaan

Garnalen-cocktail

Hollandse garnalen | ijsbergsla |  cocktail-saus |  citroen |  kruiden crostini

Klassiek zeebanket   

Kreeftensoep | crostini gerookte zalm | kabeljauwkroketje

Soep

Italiaanse traditie

Huisgemaakte Italiaanse tomatensoep

met Parmezaanse kaas

Bisque Homard

Huisgemaakte kreeftensoep

geserveerd  met kruidige knoflook crostini’s en rouille

Tussengerecht

Spoom

Glaasje Bubbels met frambozen-sorbetijs

Hoofdgerecht  Vis

Zalmfilet        

Verse zalmfilet | citroen crumble | knoflook | venkelspinaziesalade | gefrituurde kappertjes | dille-roomsaus

Kabeljauw     

Op de huid gebakken kabeljauw | mozzarella | tomaat | spinazie roomsaus

Zeebaarsfilet & st. Jacobsnoten      

Gebakken zeebaarsfilet | st. Jacobsnoten /| rode pestosaus

Rode tonijn   

Gegrilde rode tonijn | spinazie risotto  | gepofte tomaatjes |  basilicum olie

Hoofdgerecht  Vlees

Varkenshaas compleet

Varkenshaas | Tutti frutti  | port salut | jus de veau

Hertenbiefstuk

Malse hertenbiefstuk | gepofte kastanjes | cranberry-saus |   passend garnituur

Eendenborst

Franse eendenborst |wintergroenten | sinaasappel | Grand Marniersaus | bospaddenstoelen

Wild Stoofpot

Diverse soorten wild | gevogelte | Black Angus CV sukade | groenten  passend garnituur

Surf & Turf

Ossenhaaspuntjes | gamba’s  | teriyaki-saus

Clear Valley Rumpsteak

met peper | champignon-room| -of stroganoffsaus

Hoofdgerecht  Vegetarisch

Lasagne

Zoete aardappel | groene asperges | geitenkaas

Pasta Pesto   

Parmezaan | zongedroogde tomaat | rucola

Dessert

Een Diggels  Kerst dessert van de chef !

 

 

 

 Kinder Kerst Menu

VOORGERECHT : keuze uit

Meloen Cocktail met serano ham of

Tomaten- of kippensoep

HOOFDGERECHT * keuze uit

Visstick

Kalkoenfiletje met champignonsaus

 Schnitzeltje

* Geserveerd met frites en appelmoes

NAGERECHT

Kinder dessert met slagroom

€ 18,50 (t/m 12 jaar )

 

©  Diggels -2019 wijzigingen en fouten voorbehouden

 

 

 

 

 

 

DIGGELS OUD BEIJERLAND

1E KERSTDAG & 2E KERSTDAG GEOPEND

LUXE KERST BRUNCH +  A LA CARTE